KLINIKKENS LOVPLIGTIGE DOKUMENTER

Cassandra – klinikkens fælles hjerne

Cassandra er et struktureret fælles arkiv, hvor man kan vedligeholde klinikkens lovpligtige dokumenter samt øvrig viden, instruktioner og vejledninger, som man ønsker at stille til rådighed for klinikkens medarbejdere. Ud over de lovpligtige dokumenter, Cassandra også velegnet til at rumme klinikkens delegerings-procedurer.

Cassandra leveres med en overskuelig mappestruktur, som tager udgangspunkt i nemt at kunne præsentere de dokumenter, der kræves for at bestå et tilsyn fra en af de offentlige myndigheder:

  • Styrelsen for patientsikkerhed
  • Lægemiddelstyrelsen
  • Arbejdstilsynet
  • Datatilsynet
  • Statens institut for strålehygiejne

Idéen er, at hvis klinikken får besøg af en tilsynsmyndighed, så kan man med sindsro åbne mappen for den pågældende myndighed og så er ALT, hvad myndigheden fører tilsyn med på plads i mappen.

Samtidig fungerer Cassandra som klinikkens fælles vidensystem, hvor man f.eks. kan have videnskabelige artikler, personalehåndbogen, timesedler eller andet, som optimerer samarbejdet på klinikken. Alle dokumenter er fuldt søgbare, som man kender det fra Google.

Cassandra indeholder en række skabeloner, som kan danne udgangspunkt for klinikkens arbejde med at få de lovpligtige dokumenter på plads inkl. udarbejdelse af instrukser til delegering af forbeholdt virksomhedsområde, f.eks. til klinikassistenter.

Klinikkens ansvarlige kan herefter udbygge arkivet ved enten selv at udarbejde de nødvendige dokumenter eller spare en del tid ved at købe eksempler for disse dokumenter fra dentalkvalitet.dk og tilrette disse dokumenter, så de stemmer overens med de konkrete forhold på klinikken.

Hvis man hellere vil bruge tiden på at lave tænder, kan dentalkvalitet.dk tilbyde at udarbejde de nødvendige dokumenter på vegne af klinikken, så der anvendes mindst muligt tid på dette.

Cassandra anvendes allerede på en lang række danske tandklinikker og tilbagemeldingen er meget positiv. Et enkelt og struktureret system, som giver ro i maven :-)

Hvis du gerne vil vide lidt mere, inden du køber, kan du kontakte os på info@dentalkvalitet.dk og så kan vi ringe dig op og tale mere i detaljer om, hvordan Cassandra fungerer og hvordan det kunne blive en succes hos jer.