KLINIKKENS LOVPLIGTIGE OPGAVER

Løsninger

Enkle løsninger, som hjælper klinikken med at overholde loven

Dentalkvalitet har hjulpet mange tandklinikker med at få styr på alle de lovpligtige opgaver, som følger med at drive en tandklinik.

Vi har implementeret nogle enkle løsninger, som sikrer, at der kommer styr og struktur på arbejdet med de lovpligtige opgaver.

  • Cassandra er et cloud-baseret fælles arkiv, som er struktureret med henblik på nemt at kunne klare et evt. tilsyn. Samtidig fungerer Cassandra som et videndelingssystem, som medarbejderne kan søge i.
  • Minerva er en dynamisk opgavekalender, hvor du nemt kan holde styr på alle de lovpligtige opgaver, som skal udføres med forskelligt interval på tandklinikken. Minerva leveres klar til at tage i brug med klinikkens egne medarbejdere og alle de almindeligste lovpligtige opgaver som f.eks. konstanskontrol, kemiske og biologiske indikatorer, temperaturmålinger, røntgenaudit, bestilling af eftersyn, hygiejneopgaver osv.
  • Medusa er en let tilgængelig struktur samt de relevante skemaer og dokumenter for at leve op til kravene til kemisk APV. Læs mere i dette dokument.
  • Apollo-x er en let tilgængelig struktur samt de relevante skemaer og dokumenter, som kræves for at leve op til kravene vedr. røntgenudstyr.