Tandlægefaglige kurser der løfter dig og din klinik

Det er altid en oplevelse at deltage i et kursus, hvor Leila Bache underviser. Forberedt til tænderne leverer hun værdi for alle pengene og lidt til.

For tiden kan du tilmelde dig disse kurser:

Det flyder med plast!

– injection moulding og andre anvendelsesmuligheder af flydende plast – teori og hands on


Bestå tilsyn fra STPS med nul fejl

– Kursus om lovlig klinikdrift med fokus på, hvad klinikken skal have på plads for at bestå et tilsyn fra STPS


Struktureret håndtering af PA-patienter

8 veldefinerede trin, som sikrer bedre resultater for både patient og klinik samt optimering af samarbejdet mellem tandlæge og tandplejer.


DET SIGER KURSISTERNE:

Hej Leila. Jeg ville lige fortælle, at vi har haft utrolig meget fornøjelse af dit Perio kursus. Der er kommet meget mere struktur på behandlingerne og det er især blevet meget sjovere og ikke mindst ser resultaterne ud til at blive bedre.

Tandlæge Henrik, Sjælland, -

I slutning af september var jeg på et pa-kursus afholdt af en helt fantastisk engageret tandlæge ved navn Leila Bache. Hun brænder for sine pa-patienter og det var så utroligt smittende og fornyende. Jeg ved ikke med jer, men jeg var groet lidt fast i cyklussen med regelmæssige 3 eller 4 måneders rensninger men jeg fik øjnene op for at man kan gribe problemstillingen helt anderledes og meget mere struktureret an og stille mod rent faktisk at forsøge at helbrede sine patienter. Samtidig gennemgik hus slavisk de nye pa-diagnoser som jeg ærligt talt ikke fuldt bevandret i. Jeg kan varmt anbefale dette kursus til både jer og til den tandlæge I arbejder sammen med.

Tandplejer Rikk, Nakskov, -

Leila er en formidabel foredragsholder!

Tandlæge Kirsten, Jylland, -

Jeg lærte mere om PA på en dag om pa end på hele min studietid på skolen

Tandplejer Sofie, København, -

Jeg ved nu hvad jeg vil gøre anderledes på mandag. Tak for alle de praktiske fif.

Tandlæge Anne, Fyn, -

Leila har en utrolig god formidlingsevne. Indholdet er præsenteret så levende, så man kun kan blive inspireret

Tandlæge Mette, Sjælland, -

Højt fagligt niveau præsenteret på en enkel og forståelig måde. Leila er dygtig og underholdende på en gang. Jeg var der med mine tandplejere og vi fik meget værdi for både tid og penge.

Tandlæge Martin, Jylland, -

Hvorfor er der ingen der har fortalt mig disse ting noget før. Jeg glæder mig til at hjælpe mine patienter endnu bedre.

Tandplejer Iben, Sjælland, -
Tandlæge med visioner