KLINIKKENS LOVPLIGTIGE OPGAVER

Medusa – kemisk APV for tandklinikker

Medusa Kemisk APV består af de lovpligtige dokumenter – dvs. en samlet liste samt et kemisk APV-dokument for ca. 150 af de mest almindelige farlige stoffer, som benyttes i tandklinikker.

De kemiske APV-dokumenter kan købes enkeltvis på dentalkvalitet.dk eller som en samlet pakke, hvor alle 150 dokumenter leveres. Dentalkvalitet tilbyder at lægge disse i dokumentarkivet Cassandra, så de bliver søgbare og nemme at håndtere og finde frem. Vi kan endvidere hjælpe med at opbygge et bibliotek af behandlingsprocedurer, hvor de kemiske APV-dokumenter integreres naturligt.

Såfremt der er behov for udarbejdelse af nye kemiske APV-dokumenter, tilbyder Dentalkvalitet at afdække dette behov og udarbejde de manglende dokumenter hurtigt og effektivt. Prisen for dette aftales ud fra det aktuelle omfang.

Du kan købe en struktureret beskrivelse af, hvordan du selv kan sætte kemisk APV op i tandklinikken. Klik på dokumentet nedenfor. Men de fleste tandlæger vil hellere lave tænder end sidde og udarbejde dokumenter og derfor tilbyder Dentalkvalitet at hjælpe jer i mål med opgaven.

Hvad koster det?

Medusa – Dentalkvalitets løsning til kemisk APV for tandklinikker koster kr. 8.900 plus moms.

Prisen inkluderer oprettelse af et fælles dokumentarkiv med klinikkens liste over farlige stoffer samt kemisk APD-dokumentation for ca. 150 af de mest almindelige farlige stoffer, som benyttes på tandklinikker. Dentalkvalitet hjælper jer med at finde ud af, hvilke stoffer, der skal dokumenteres og kan også tilbyde at udarbejde nye kemisk APV-dokumenter.

Hvis du gerne vil vide lidt mere, inden du køber, kan du kontakte os på info@dentalkvalitet.dk og så kan vi ringe dig op og tale mere i detaljer om, hvordan Medusa fungerer og hvordan det kunne blive en succes hos jer.