Dygtig tandlæge

Det får du:

Forundersøgelsen foregår på vores smukke klinik på Frederiksberg og gennemføres af vores dygtige danske tandlæge (oplært af Dr. Ian Buckle), som taler med dig om, hvordan vi kan hjælpe dig og hvilke ønsker du har til dit nye smil.  Vi scanner dine tænder digitalt og tager nogle fotos. Tandlægen laver et “trial smile” direkte i din mund (uden at bore eller ændre noget på tænderne), så du kan visualisere og få en indikation af, hvordan dit smil kan komme til at se ud. Når vi har afstemt forventninger og skabt klarhed over din situation og dine drømme, har vi det optimale grundlag for et eventuelt efterfølgende møde med Ian Buckle. Det hele er 100 % smertefrit og ændrer ikke noget i din mund.

Konsultationen varer normalt ca. 1 time og tandlægen vil her også vil tale med dig om, hvordan et eventuelt videre forløb kunne foregå. Konsultationen koster kr. 500, som du får refunderet, hvis du går videre med et behandlingsforløb.

 

Det med småt:

  • Der tages forbehold for, at ikke alle tandsæt egner sig til æstetisk tandbehandling. Såfremt det viser sig, at tandlægen ikke kan anbefale at du går videre, vil du få det fulde beløb refunderet.
  • Tidsbestilling på tlf.: 33 22 90 00 (Frederiksberg) eller 59 44 28 11 (Holbæk) er påkrævet.
  • OBS: Du skal være over 18 år for at modtage behandlingen.
  • Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden. Vi anbefaler derfor at bestille tid i god tid i disse perioder.
  • Evt. afbud skal ske til klinikken senest 24 timer før aftalt tid. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.
  • Der gælder almindelige regler for forbrugerkøb. Ved fortrydelse inden 14 dage fra købsdato skal du kontakte frederiksberg@sanadent.dk.
  • Sanadent tandlægerne kan til enhver tid vælge at refundere dit køb og er i så fald ikke forpligtet til at gennemføre forundersøgelsen.