Medusa Kemisk APV består af de lovpligtige dokumenter – dvs. en samlet liste over klinikkens farlige stoffer samt et kemisk APV-dokument for ca. 150 af de mest almindelige farlige stoffer, som benyttes i tandklinikker.

Med i prisen er ca. 150 kemisk-APV-dokumenter for de mest almindelige farlige stoffer, som anvendes på danske tandklinikker. Dentalkvalitet tilbyder at lægge disse i dokumentarkivet Cassandra, så de bliver søgbare og nemme at håndtere og finde frem. For at komme i mål, skal klinikken oplyse, hvilke farlige stoffer, der benyttes. Det nemmeste er at søge på “Sikkerhedsdatablad” eller lignende i klinikkens email, da leverandørerne har pligt til at sende disse med, når de leverer farlige stoffer. Når dentalkvalitet.dk har fået oplyst, hvilke farlige stoffer, der benyttes, udarbejder vi den færdige liste og de nødvendige kemisk APV-dokumenter og aftaler et tidspunkt at gennemgå systemet med jer.

Hvis man ønsker, at kemisk APV-dokumenterne kobles op på klinikkens behandlingsprocedurer, kan vi også hjælpe med at opbygge et bibliotek af behandlingsprocedurer, hvor de kemiske APV-dokumenter integreres naturligt.

 

Såfremt der er behov for udarbejdelse af nye kemiske APV-dokumenter ud over de ca. 150 eksisterende, tilbyder Dentalkvalitet at afdække dette behov og udarbejde de manglende dokumenter hurtigt og effektivt. Prisen for dette aftales ud fra det aktuelle omfang, men det er ikke ret dyrt :-).

Hvis du gerne vil vide lidt mere, inden du køber, kan du kontakte os på info@dentalkvalitet.dk og så kan vi ringe dig op og tale om, hvordan Medusa fungerer mere i detaljer og hvordan det kunne blive en succes hos jer.